Psychologenpraktijk Melius probeert maatwerk te leveren. Iedere psycholoog heeft daarom haar eigen expertisedomein, ervaring en interesse. Naargelang de aard van de problematiek, de beschikbaarheid van de therapeut, maar ook de eigen voorkeur van de cliënt, wordt er beslist aan welke therapeut u het best wordt toegewezen. 

Al onze psychologen hebben een basisopleiding klinische psychologie en hebben zich verder gespecialiseerd met een bijkomende meerjarige psychotherapieopleiding aan een erkend opleidingsinstituut.  Daarnaast is iedere psycholoog aangesloten bij de Belgische Federatie van Psychologen, de Psychologencommissie en  verschillende vakverenigingen.

Wij engageren ons om bij te blijven met de meest recente wetenschappelijke inzichten door regelmatig studiedagencongressen en/of workshops te volgen .

Klik op 'Goffart Inge', 'Karen Penxten', 'Vanhorenbeek Katrien', 'Welkenhuyzen Lies' of 'Eerdekens Eveline' om meer informatie over de verschillende psychologen van psychologenpraktijk Melius te krijgen.
Volg onze nieuwe updates